Wie ben ik

Achtergrond

Na mijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten, opleiding Docent Drama in Arnhem werkte ik als regisseur en docent drama. Aanvankelijk bij culturele instellingen, later voornamelijk op middelbare scholen. De laatste zeven jaar werkte ik op het Ashram College in Alphen aan den Rijn. Daar gaf ik les in de onder- en bovenbouw als theaterdocent en docent CKV, schreef en regisseerde ik de schoolvoorstellingen en ontwikkelde ik het programma voor de ArtClass, een kunstkeuzeprofiel in de onderbouw.

In 2009 rondde ik de Schrijversvakschool in Amsterdam af. In het eerste jaar volgde ik de vakken schrijftraining, proza, poëzie, scenario, essay en toneel. Het tweede jaar koos ik voor proza en toneel en de laatste twee jaar specialiseerde ik me in toneelschrijven. Ik studeerde af met het toneelstuk ‘Papieren Kinderen’ onder begeleiding van Esther Gerritsen.

Nu

Sinds 2011 heb ik mijn eigen tekstschrijverbureau. Ik maak deel uit van Unit-2 in Leiden. Een veertigtal communicatiespecialisten huurt in het gebouw ‘De Nieuwe Energie’ een flexibele werkplek. Om geïnspireerd te raken door elkaar en niet altijd dat kopje koffie alleen te hoeven drinken.

Ik schrijf toneelstukken, musicals voor groep 8, maar ook recensies, nieuwsbrieven, (bedrijfs) journalistieke artikelen, scenario's en columns.