(Bedrijfs)journalistiek

Informatief

Het meest belangrijke aan een (bedrijfs)journalistieke tekst is dat de informatie die u over wilt brengen tot haar recht komt en de inhoud aansluit bij de doelgroep. Daarnaast moet deze in foutloos Nederlands geschreven zijn en prettig lezen. Geen ambtelijke taal of ingewikkelde zinsconstructies, dat maakt zaken onnodig gecompliceerd. Ook een zakelijke en informatieve tekst moet gemakkelijk lezen.

Creatieve tekst

U bent echter op zoek naar meer. U wilt een aansprekende tekst die met scherpte is geschreven. Een tekst die verrassend is en clichés vermijdt. Bureau op Zolder weet een tekst naar een hoger niveau te tillen. Het resultaat is een originele en creatieve tekst, die met humor en eigenheid is geschreven. 

Samenwerking

Bureau op Zolder werkt snel, gedegen en nauwkeurig. In het contact met een opdrachtgever is Bureau op Zolder flexibel en reflectief. 

Contact

Bent u op zoek naar een informatieve tekst voor uw website, brochure of nieuwsbrief of een meer creatieve tekst zoals een column in uw bedrijfsmagazine of een interview? Neemt u contact op met karlijn@bureauopzolder.nl