UNIT-2
In het gebouw de Nieuwe Energie in Leiden maken meer dan veertig freelance communicatiespecialisten gebruik van een flexibele werkplek. Schrijvers, vormgevers, fotografen en uitgevers hebben zich in Unit-2 verenigd volgens het principe: working apart together. Om elkaar te inspireren, scherp te houden en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel niet te hoeven missen. Ik maak twee dagen per week gebruik van deze werkplek.

SPITZ CONGRES EN EVENT
SPITZ congres en event is een congresbureau dat evenementen, congressen en bijeenkomsten organiseert. Dit bureau doet vaak net dat stapje extra (o.a. met spannende, creatieve vormen) om van elk congres een onvergetelijk congres te maken. Samen met SPITZ ontwikkelde ik meerdere creatieve concepten zoals games, theaterstukken en vlogs. Daarnaast schrijf en redigeer ik teksten voor congreswebsites.

BUREAU &MAES
Bureau &MAES is een strategisch adviesbureau dat zich inzet voor de publieke zaak. In opdracht van &MAES redigeer en schrijf ik artikelen voor opdrachtgevers uit voornamelijk de non-profit sector.

CINEMAFFIA
Cinemaffia is een jong en dynamisch filmbedrijf met een groot talent voor film. Journalistieke verslaglegging, mini-documentaires of animaties: ze kunnen alles, en goed. Ik ga regelmatig met de broers Busschots op pad als regisseur en camerajournalist.

MAGAZINE ON THE SPOT
‘Live’ een congres of event verslaan: dat doet Magazine on the Spot. Met journalisten, vormgevers, filmmakers, vloggers, illustratoren, infographicmakers, en fotografen. Met zoveel mogelijk deelnemers gaan wij tijdens een congres of event in gesprek over de inhoud en maken nieuwe verbindingen. Niet zelden op het snijvlak van theater, beleving en communicatie. Ik ben onderdeel van het managementteam van Magazine on the Spot en (eind)redacteur.