Partners

Unit 2

www.unit-2.nl

In het gebouw de Nieuwe Energie in Leiden maken bijna veertig freelance communicatiespecialisten gebruik van een flexibele werkplek. Schrijvers, vormgevers, fotografen en uitgevers hebben zich in Unit-2 verenigd volgens het principe: working apart together. Om elkaar te inspireren, scherp te houden en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel niet te hoeven missen. Bureau op Zolder maakt twee dagen per week gebruik van deze werkplek. Met een aantal andere professionals schreef Bureau op Zolder de brochure 'Kunst Versterkt' voor FCP/LKCA. Het vijf kilo wegende afscheidsboek van de C1000 keten - een gezamenlijk Unit-2 product - is in 2013 uitgebracht. 

Magazine on the Spot is het nieuwste Unit-2 product. In een dag een sterk inhoudelijk en aantrekkelijk magazine van uw congres of event. Meer weten?

Magazine on the spot

Lot Broekhuizen

www.lotbroekhuizen.nl
www.dasburo.nl

Lot Broekhuizen is verantwoordelijk voor de gehele vormgeving en huisstijl van Bureau op Zolder en Op Zolder Producties. Zij werkt als grafisch vormgever bij Das Buro, Grafisch Ontwerp Bureau in Rotterdam.

In ontwikkeling: in een dag maakt Bureau op Zolder en Lot Broekhuizen samen met de leerlingen een afscheidsmagazine voor groep 8: ByeBye, ZwaaiZwaai. Theatraal, educatief en een blijvende herinnering.

Steven Jansen/ Media Playground

Samen met Steven Jansen schrijf en ontwikkelt Bureau op Zolder bedrijfsfilms. Opdrachtgevers: TNO, provincie Gelderland, OCW (Kracht on Tour), Beter Benutten, Railinfra Opleidingen.

Klik hier voor de film voor de TNO Stoffendag

Klik hier voor de film voor Stad & Regio

Klik hier voor de film voor Kracht on Tour

Michael Harris/Op Zolder producties

Samen met theatermaker en scriptschrijver Michael Harris ontwikkelt Bureau op Zolder een 9-delige televisieserie over het voortgezet onderwijs met de werktitel ‘Van Abbenes College’ Deze ‘dramady’  is geïnspireerd op  verhalen uit de praktijk. Een school is een minimaatschappij: empatisch geroddel en ruw machtsvertoon, mislukte coalities, economische crises, falen en presteren, verliefdheid, vreemdgaan en de dwingende behoefte aan saamhorigheid, het ligt er voor het oprapen. De clichés over onderwijs weten we echter te vermijden, omdat we aan de koffietafel de dialogen meeschreven. In ontwikkeling.

Tomas Postema/Op Zolder producties

Tomas Postema is in 2004 afgestudeerd aan de HKU muziektechnologie, richting compositie. Hij werkte als coördinator en docent op het ROC Rijn IJssel, opleiding pop- en sounddesign. Momenteel is hij toetsenist en componist in de muziektheaterband BOT. 

Klik hier voor een impressie van het werk van BOT.

Voor de musicals ‘Cowboys in Da Hood’, 'Als ik later groot ben' en 'Burenbattle schreef hij de liedjes en de muziek. Voor meer informatie: www.opzolderproducties.nl

Studio Toktok

Studio toktok is een tekst- en ontwerpstudio voor kinderen. TokTok bedenkt, ontwikkelt, schrijft en ontwerpt kindermedia: van tijdschrift tot website, van boek tot campagne. Opdrachtgevers: SamSam, een tijdschrift voor kinderen uit het primair onderwijs, de ANWB (kinderroutekaarten voor Nederland, Frankrijk en de Alpenlanden) en CHOI Keuzegids voor de middelbare school.