Opdrachtgevers

Spitz

Spitz adviseert, organiseert en begeleidt opdrachtgevers om een onvergetelijk congres te verwezenlijken. In opdracht van Spitz schrijft Bureau op Zolder onder andere nieuwsbrieven, uitnodigingen voor conferenties en redigeert Bureau op Zolder teksten voor websites. 

Opdrachten: o.a. Congres Cultuur in Beeld/ministerie van OCW, Praktijkdag Bio-energie/Agentschap.nl, Congres Stad & Regio/provincie Gelderland, SIOB, sectorinstituut Bibliotheken en het Fonds voor Cultuurparticipatie.

www.spitz.nu

Went Werkt.

In opdracht van tekstschrijversbureau Went Werkt. schrijft Bureau op Zolder (bedrijfs)journalistieke artikelen. Voor de uitgave van Leidse Styl 2012 verzorgde Bureau op Zolder de interactieve inhoudsopgave. Samen met Went Werkt. was Bureau op Zolder verantwoordelijk voor het jubileummagazine van 100 jaar Stedelijk Beheer in Leiden.

www.wentwerkt.nl

Cedris

Voor het bedrijfsmagazine van Cedris, brancheorganisatie voor sociale werkgelegenheid en arbeidsintegratie, schrijft Bureau op Zolder elke editie de rubriek 'het antwoord', maar ook grotere onderzoeksartikelen en interviews.

www.cedris.nl

Ymere

Voor het prijswinnende (Grand Prix voor Bedrijfsbladen 2012) stakeholdersmagazine van woningbouwvereniging Ymere, schrijft Bureau op Zolder elk kwartaal de rubriek 'Uitgelicht'. 

www.ymere.nl

&MAES

&MAES is een communicatiebureau op het gebied van strategische advisering, gespreksleiding en het geven van trainingen. 
In opdracht van &MAES redigeert Bureau op Zolder teksten en schrijf ik journalistieke teksten voor opdrachtgevers uit voornamelijk de non-profit sector.

Opdrachten: o.a. brochure 'Museale Verwervingen vanaf 1933'/ Nederlandse Museumvereniging, toneelscript afscheid George Lawson, (FPK) en journalistieke teksten voor de campagne 'Inleveren, waarom niet'.

www.en-maes.nl

Reijn en Goed

In het jaar 2000 wonnen Kim Goedegebure en Renate Reijnders de juryprijs van het Leids Cabaret Festival. Sindsdien heeft dit succesvolle cabaretduo elke theaterzaal van Nederland gezien. Vrouwen met ballen en met haar op de tanden. Hun laatste programma heette niet voor niets ‘De Jongens van Reijn en Goed.’ De laatste jaren maken ze uitstapjes naar het toneel. 

Zo speelden ze met succes het afgelopen jaar hun voorstelling Groeipijn op verschillende middelbare scholen. Voor het vervolg daarop, met de  titel  'Rauw', een 14+ voorstelling, schreef Bureau op Zolder het script.

Samen met Reijn en Goed maakt Bureau op Zolder 'theater op maat' voor congressen. Opdrachtgevers: 'Congres Veiligheidshuizen' en 'De nationale ombudsman'.

www.reijnengoed.nl